Timeshare

Timeshare – hvad er det?
Timeshare er feriebolig på delebasis. Som ejer holder man ferie fra dag 1 i særdeles velindrettede lejligheder, og man slipper for besvær med vedligehold, tilsyn, græsslåning og alt det kedelige.

Man køber kun den ferietid, som man har brug for, og ferieformen er derfor et fantastisk alternativ til både sommerhus og charterferie. Populært kan man sige, at når man har købt sin timeshare feriebolig har man betalt sine fremtidige ferier i nutids kroner.

Når man kommer til sin timeshare feriebolig er den ren og klargjort, og ferien kan starte med det samme. Selv slutrengøringen kan man rejse fra. Ejerforeningen tager sig af drift, administration, rengøring og al ud- og indvendig vedligeholdelse.

Som ejer har man den fulde dispositionsret over ferieboligen i den eller de uger, man har købt. Man kan benytte den selv, låne den ud, leje den ud, anvende foreningens bytteordning eller man kan vælge at melde sig ind i en bytteorganisation, som giver mulighed for at benytte en anden feriebolig et andet sted i verden og på et andet tidspunkt af året end den uge eller de uger man selv ejer. Deponering kan ske 2 år frem og bruges indenfor 3 år.