Persondatapolitik

Som led i indgåelsen af en aftale om forespurgte arbejde/kontrakt behandler Dansk Timeshareejer Forening en række almindelige personoplysninger (navn, adresse, e-mail etc.) vedrørende dig, og vi skal derfor i henhold til databeskyttelsesforordningen give dig en række oplysninger. 

Dansk Timeshareejer Forening er såkaldt ”dataansvarlig” Vores kontaktoplysninger er: 
- Dansk Timeshareejer Forening
- Bøgeskov Høvej 239
- 8260 Viby J
- Cvr: 3478 3241
- Tlf. +45 2663 6889
- E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med: Tilbudsgivning, fakturering, kontrakt, indk. af generalforsamling  mm.

Vi behandler, som nævnt, kun almindelige oplysninger om dig, såsom: 
Navn, adresse, telefonnummer, mailadresse etc. 

Behandlingen sker dels i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, fordi behandlingen af oplysninger er nødvendigt for udførelsen af den førnævnte kontrakt/aftale. Desuden sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, idet behandlingen er nødvendig af hensyn til gennemførelsen af opgaven for dig. 

Dine personoplysninger blive ikke videre givet til 3. mand med henblik på at aftalen med dig kan realiseres. 

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger, Dansk Timeshareejer Forening behandler om dig: 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk 

Du har mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, hvis du mener, at Dansk Timeshareejer Forening ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelses-reglerne. 

Du kan i øvrigt læse mere om databeskyttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os